Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Nu när vi blivit Hyundai Luleå har några av våra kontaktuppgifter förändrats. Bland annat har vi nya mail-adresser. Personerna som svarar är emellertid de samma som innan och de kommer givetvis göra sitt bästa för att hjälpa dig.   

Telefon: 0920 – 606 75

Försäljning: info@hyundailulea.se

Verkstad: verkstad@hyundailulea.se

Ekonomi: ekonomi@hyundailulea.se

Öppettider

Försäljningen

Mån-Tors: 09.00-17.30

Fre: 09.00-17.00

Verkstad & reservdelar

Mån-Fre: 07.00-16.00

Avvikande öppettider

Tors 20/6: Öppet till 13.00

Midsommarafton: Stängt

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kontakta oss på Hyundai Luleå

FAQ

Vanliga frågor om ägarbytet

Det beror lite på vad du menar. Du som kund är i lika trygga händer som tidigare. Vår service kommer att vara den samma, den främsta skillnaden är att vi bytt företagsnamn och ägare.

Om du inte får svar på dina funderingar bland övriga svar här på sidan, kontakta oss på 0920-606 75 så hjälper vi dig.

Nej, det är vi inte. Även om vi delar namn är vi två helt olika företag. 

Anledningen till att vi heter samma sak är för att vi en gång i tiden (sisådär 70 år sedan) var samma bolag. Är du nyfiken på vår historia och vilka vi är kan du läsa mer på sidan Om oss. 

Självklart! Bilbolaget är ett seriöst företag med lång erfarenhet och en spännande historia. Vill du veta mer om Bilbolaget kan du kika på vår hemsida.

Ja, vi kommer fortsätta hålla till i samma lokaler. Vi har inga planer på att flytta någonstans. 

Ja, samma öppettider gäller tills vidare.

Eventuellt kommer öppettiderna att justeras längre fram. Detta kommer då att framgå på hemsidan.

Ja, all vår fantastiska personal är kvar. Den enda skillnaden är att de får nya kläder.

Vi har en ny hemsida (som du kanske har märkt vid det här laget) och nya mail-adresser. Telefonnumret är dock det samma.

Du kan kontakta oss på Hyundai Luleå via info@hyundailulea.se eller 0920-606 75.

Ja, du kan lita på att informationen om ägarbytet stämmer (men om du är en person som är av naturen skeptisk kanske du inte heller litar på informationen på denna sida, det är ju trots allt vi själva som gjort den).

Vill du läsa mer om ägarbytet och Bilbolagets övertagande efter Dahlqvist Bil finns ett pressmeddelande här. Du kan också söka bland tidigare artiklar hos Norrbottens-Kuriren, de skrev om ägarbytet 5/2. 

Känner du dig fortsatt skeptisk är du varmt välkommen att ringa oss eller besöka oss på plats. 

Nej, vi kommer även fortsättningsvis att enbart sälja nya Hyundai.

Vårt begagnatutbud kommer emellertid att breddas och vi kommer börja köpa och sälja begagnade bilar från alla bilmärken. Superkul!

Ja, till viss del. 

Vi kommer fortsätta sälja nya Hyundai men kommer bredda begagnatutbudet till att innefatta begagnade bilar från alla olika märken. 

På verkstadssidan kommer allt fortsätta vara precis som innan. 

Beställningen finns kvar och kommer att hanteras som vanligt. När din bil närmar sig leverans hör en av våra säljare av sig till dig.

Det löper på som vanligt.

Den finns kvar som vanligt. Du kan slappna av och dyka upp på den inbokade tiden. Välkommen!

Du behöver inte göra någonting, allt är som vanligt. Du kan andas ut och lita på att vi tar hand om din bil precis lika bra som innan ägarbytet.

Du bokar tid på nästan exakt samma sätt som innan. Antingen ringer du oss på 0920-606 75 eller bokar via appen Min Hyundai. Du kan även maila till verkstad@hyundailulea.se eller boka tid direkt på hemsidan. 

Det kommer att löpa på som tidigare och du betalar lika mycket som innan. Brev och övriga utskick kan se lite annorlunda ut bara.

Det beror lite på vilka rabattcheckar och erbjudanden det gäller. Hör av dig till oss på Hyundai Luleå via 0920-606 75 för mer information.

Har du fler frågor? Ring till oss på Hyundai Luleå eller kontakta Bilbolagets kundtjänst på kundtjanst@bilbolaget.nu eller 020-50 02 50.