Vi gör det enkelt

Begagnade bilar i Luleå

Vi säljer och köper begagnade bilar, men vi gör också mycket mer. Vi vill förändra begagnataffären och göra det osvårt att köpa och äga begagnad bil. Därför erbjuder vi dig tjänster som är unika på marknaden, noggrant kontrollerade bilar och engagerade säljare som hjälper dig hitta den begagnade bil som är bäst för dig. 

Senast inkommet

På jakt efter en begagnad bil? Tack vare vårt samarbete med Bilbolaget har vi tillgång till över 800 begagnade bilar – alla bara en knapptryckning bort. 

Outlet

I Bilbolaget outlet samlar vi begagnade bilar som vi både sänkt priset och räntan på. Du får alltså riktigt mycket bil för pengarna, och det gillar man ju.

Testade bilar & gratis historik

För din trygghet genomför våra utbildade mekaniker noggranna kontroller av alla begagnade bilar innan vi säljer dem. Eventuella fel och brister åtgärdas eller noteras i ett protokoll som du får ta del av. Dessutom bjuder vi på bilens CARFAX-rapport. 

När du köper begagnad bil av oss på Hyundai Luleå kan du känna dig trygg. Ultratrygg.

Bilen till bron & älska bilen-garantin

Vågar man köpa en begagnad bil som man inte provkört? Ja, hos oss vågar du det. Vi fixar nämligen med hemleveransen och erbjuder något vi kallar för älska bilen-garantin. Den innebär att du har 30 dagar på dig att känna efter. Hur bra?!

Garantier som gör det gött

När du köper begagnad bil av oss får du en omfattande garanti som trygghet ifall bilen plötsligt skulle gå sönder. Konsumentköplagen ger också extra skydd. Till många av våra bilar kan du dessutom köpa till extra garanti i upp till två år. Kan typ inte bli bättre.

Sälj din bil till oss

Vill du inte köpa, bara sälja? Det går också bra. Värdera din bil snabbt och kostnadsfritt på Bilbolagets hemsida och få svar direkt. Sedan är det bara tre enkla steg tills att bilen är såld: prisförslag, kontroll och ägarbyte. Pengarna har du på kontot samma dag.